Voor podcasts, video's, foto's en meer!

Studio huren

Onze opnamestudio in Haarlem heeft alles wat je nodig hebt voor het opnemen van een professionele productie. Studio boeken, langskomen, filmen, bewerken, publiceren. Makkelijker kan het niet.

Goed bereikbaar

Zelfs gratis parkeren voor de deur

Plug and Play

Geen gedoe, maar direct beginnen

Met begeleiding?

Wij helpen je ook van A tot Z

Onze studio huren?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je gegevens worden gebruikt voor het beantwoorden van je bericht zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Hoe werkt het?

ArtboardCreated with Sketch.

Onze studio heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor opnemen van podcasts, het filmen van een reeks video’s of het houden van een fotoshoot. Je hoeft onze opnamestudio in Haarlem alleen te reserveren en je kan direct beginnen als je hier binnenkomt. Geen gedoe met apparatuur. Alles staat gewoon voor je klaar.

Een opnamestudio met leuke extra’s

Naast alle opnameapparatuur kan je gebruik maken van verschillende achtergronden en ons lichtplafond. Daarnaast hebben wij genoeg meubilair om verschillende settings in te richten. Zo kunnen wij met de bank een gezellig hoekje creëren voor de opname, maar een talkshow setting rond de grote tafels is ook mogelijk. Heb je speciale wensen? Geef het dan vooral door, dan gaan wij kijken of wij het voor je kunnen regelen.

Zonder crew of begeleiding van A tot Z

Heb je al een fotograaf of videograaf op het oog? Onze opnamestudio is ook zonder crew te huren. Kan je echter wel wat hulp gebruiken bij je productie? Wij kennen de beste mensen die je kunnen helpen bij je podcast, fotoshoot, online educatie of video marketing. Laat ons weten wat je wil maken en wat je doelen zijn en wij vertellen je graag hoe wij je hierbij kunnen helpen.