Videoproducties

Effectieve video's die passen binnen de cultuur van jullie bedrijf

  • Trek de aandacht en vergroot je bereik
  • Bereik met een duidelijke strategie de juiste doelgroep
  • Inspireer je medewerkers, partners en/of klanten
In onze studio in hartje Haarlem bedenken, filmen en monteren wij creatieve video’s die indruk maken. Het hele project kunnen wij van A tot Z begeleiden.
Video producties

Bedrijfsvideo's laten maken, doe je bij Studio Summit!

Artboard

Zonder zorgen video’s produceren? Dat kan bij Studio Summit. Met ons team van creatieve geesten kunnen wij video marketing projecten van A tot Z begeleiden. Liever zelf aan de slag in de studio? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Maak gebruik van ons bijzonder lichtplafond, de verschillende green screens of de drones die beschikbaar staan. In Haarlem hebben wij alles in huis om bijzondere video’s te bedenken, filmen én monteren!

De mogelijkheden

Tot in de puntjes

Onze technici staan voor je klaar

Licht, geluid, montage, motion graphics die de video visueel aantrekkelijk maken. Ons team brengt je video’s naar een hoger niveau.

Locatie icon

Filmen op verschillende locaties

Onze klanten komen graag in onze studio, maar ook filmen wij regelmatig bij het bedrijf of een andere gave locatie.

Visie

Unieke kijk op video marketing

Vanuit onze evenementenorganisatie achtergrond doen wij dingen net even anders dan andere productiebedrijven. En met resultaat!

Samenwerken

Videoproducties van A tot Z

Van doelstelling en script tot opnames en montage. Wij zorgen dat het eindproduct aan je verwachtingen voldoet.

Impressie

Artboard

Waarom video marketing door Summit Events?

Artboard

Voor de meeste klanten zetten wij bedrijfsvideo’s in met een duidelijk doel. Misschien wil je medewerkers informeren, klanten inspireren of nieuwe partners werven? In veel gevallen is video dan hét middel om je doelgroep te bereiken. Video’s trekken de aandacht, zijn interactief, hebben een hoog entertainment gehalte en worden vaak sneller gedeeld dan geschreven teksten. Zet je video niet of maar minimaal in? Laten wij daar dan samen verandering in brengen.

Van product video’s laten maken tot instructievideo’s tot sfeerbeelden

Klanten komen bij ons voor het opnemen van de meest uiteenlopende soorten video’s. De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan o.a. in het opnemen van productvideo’s, instructievideo’s, sales video’s en vacature video’s. Video’s voor intern én extern gebruik en voor een grote én een kleine doelgroep. In de basis is alles bij ons mogelijk.

Professionele bedrijfsvideo’s zonder zorgen

Of het nu gaat om het organiseren van live evenementen of het laten maken van bedrijfsvideo’s, bij Summit Events vinden wij het belangrijk om onze klanten stap voor stap te begeleiden. Daar waar het bedrijf zelf niet aan denkt, daar denken wij aan. Zodat video’s zonder zorgen en mét resultaat kunnen worden gemaakt.

Meer weten over de mogelijkheden van een video productie?

Artboard
Wij vertellen je graag hoe wij jullie videoproducties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Gerelateerde evenementen

Artboard
Als dé fotografie specialist van Haarlem en omgeving weten wij hoe wij jullie bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. In onze studio of op locatie.
Werknemers die continu blijven leren? Online trainingen maken het mogelijk. Pak het professioneel aan en boek onze studio voor trainingen met resultaat.