Bedrijfsfotografie

Kom langs in onze fotostudio in Haarlem

  • Maak een goede eerste indruk
  • Laat zien wie je bent en wat je doet
  • Creëer vertrouwen met professionele fotografie
Als dé fotografie specialist van Haarlem en omgeving weten wij hoe wij jullie bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. In onze studio of op locatie.
Bedrijfsfotografie

Schrijf geschiedenis met unieke foto's

Artboard

Iedereen kan een foto maken, maar foto’s die een verhaal vertellen, zijn een vak apart. Hoe breng je alle elementen zo in beeld, dat de foto de aandacht trekt en ook de aandacht van de kijker vast weet te houden? En hoe vertaal je de cultuur van het bedrijf naar professionele bedrijfsfoto’s, die van begin tot eind kloppen? Is dat wat je zoekt? Dan heten wij je van harte welkom in onze fotostudio in Haarlem. Een historisch industrieel pand waar jarenlang kranen door Figee werden gebouwd, waarmee over de hele wereld geschiedenis werd geschreven. Nu is het jouw beurd!

De mogelijkheden

Tot in de puntjes

Veel opties voor wanden & verlichting

Onze fotostudio heeft een goede basis met achterwanden en lichten. Extra camera’s, lenzen en andere apparatuur kan gehuurd worden.

Uniek

Verschillende getalenteerde fotografen

Wij werken samen met verschillende fotografen die elk een eigen specialisme hebben. Hierdoor kunnen wij een compleet pakket aan fotografie aanbieden.

Premium icon

Fotostudio in een historisch pand

Rauw, Stoer, gigantisch. Dat is onze fotostudio in Haarlem. Een goede basis waar wij verschillende soorten foto’s voor je schieten.

Locatie icon

In onze studio of op locatie

Wij hebben een prachtige fotostudio waar wij heel trots op zijn, maar uiteraard kunnen wij ook langskomen op locatie.

Impressie

Artboard

Hoe je met bedrijfsfotografie indruk kan maken

Artboard

Een goede indruk achterlaten, je onderscheiden van de concurrentie én de aandacht trekken van je doelgroep. Of het nu gaat om productfoto’s of de sfeerfoto’s op je website, wij weten hoe je het bedrijf op de juiste manier in beeld krijgt!

Van productfoto’s laten maken tot persfotografie

Op allerlei gebieden van fotografie bieden wij mogelijkheden. Zo hebben wij veel ervaring met productfotografie voor luxe producten, zoals sieraden en kleding. Maar je kan ook bij ons terecht voor evenementenfotografie of voor goede zakelijke foto’s voor je werknemers. Wij komen dan langs op locatie om alle werknemers even snel op de foto te zetten. Welk speciaal moment er ook plaats vindt, wij kunnen het in beeld brengen.

Onze fotostudio huren?

Heb je al een fotograaf in gedachte, maar ben je nog op zoek naar een goede fotostudio in Haarlem? Je kan onze fotostudio ook huren. De studio is 7 dagen per week te huren en zowel voor hele dagen als per dagdeel. Naast het mooie lichtplafond zijn er ook verschillende achterwanden (waaronder een greenscreen) aanwezig. Mocht je meer willen weten over onze sfeervolle studio? Neem dan contact op!

Geschiedenis schrijven met unieke foto's?

Artboard
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van fotografie voor jouw bedrijf? Of wil je onze studio huren?

Gerelateerde evenementen

Artboard
Onze podcast studio is een full service en plug and play locatie voor beginners. Wij helpen je stap voor stap bij het opnemen van een professionele podcast.
In onze studio in hartje Haarlem bedenken, filmen en monteren wij creatieve video’s die indruk maken. Het hele project kunnen wij van A tot Z begeleiden.