Online trainingen

Complete studio voor online trainingen opnemen

  • Bereik eenvoudig een groot publiek
  • Werknemers die leren wanneer ze willen
  • Lagere kosten dan live trainingen
Werknemers die continu blijven leren? Online trainingen maken het mogelijk. Pak het professioneel aan en boek onze studio voor trainingen met resultaat.
Online training maken

Online educatie is de toekomst

Artboard

Online educatie kan je als bedrijf ontzettend goed inzetten. Bijvoorbeeld voor onboarding, het overbrengen van grote hoeveelheden informatie of de educatieve ontwikkeling van je medewerkers. Online trainingen zijn efficiënt en kunnen heel effectief zijn, mits je ze natuurlijk goed inzet.

Een goede online training maken, doe je echter niet zomaar. Om video’s op te nemen heb je de juiste techniek nodig en ook wil je de training zo maken dat werknemers er voldoende aandacht voor hebben. Wij helpen je graag van A tot Z.

De mogelijkheden

Content icon

Series, instructievideo’s, colleges en meer

Op welke manier kan je informatie het beste overbrengen op je doelgroep? Vaak ontwikkelen wij instructievideo’s, maar er is nog veel meer mogelijk.

Online educatie

Online educatie van A tot Z

In onze studio kan je de trainingen opnemen, maar ook kunnen wij je helpen met als je vragen als het gaat om online trainingen

Online event

Van online omgevingen tot webinars

Online educatie biedt ontzettend veel verschillende manieren om informatie over te brengen. Zo kan je de cursus opnemen of live uitzenden.

Locatie icon

Complete studio met alle apparatuur in Haarlem

Wij hebben alles klaar staan en kunnen op korte termijn schakelen.

Impressie

Artboard

Hoe Summit Events online trainingen maakt

Artboard

Wil je eenvoudig een grote doelgroep bereiken met waardevolle informatie, dan is een online training een goede keuze. De eerste stap is om een format te kiezen. Hoe ga je de informatie overbrengen, zodat je doelgroep het wil kijken? Daarna ga je de video’s opnemen. Dat kan natuurlijk in onze Summit Studio.

Online trainingen opnemen in Haarlem

In Studio Summit is het mogelijk om kwalitatieve trainingen op te nemen. De studio heeft een professionele uitstraling, waarbij het mogelijk is om de standaard setting aan te passen met logo’s en kleuren zodat deze past bij jouw huisstijl.

Gerenommeerde apparatuur en een ervaren crew maken ‘het plaatje’ compleet. Deze basis maakt het mogelijk om niet alleen kwalitatieve lessen op te zetten, maar ook met een uniforme uitstraling. Iedere les heeft dezelfde look en feel.\

Advies voor nog betere trainingen

Summit Events verzorgt niet enkel de studio, apparatuur en crew voor een online training of andere vorm van educatie. Wij begeleiden bij het hele proces. Van de briefing met doelen tot het overbrengen van de boodschap en het communiceren naar (mogelijke) deelnemers. Bij alle fases begeleiden wij persoonlijk en betrokken.

Meer weten over de mogelijkheden van een Online training?

Artboard
Wij vertellen je graag hoe wij voor jullie een online training naar een hoger niveau kunnen tillen.

Gerelateerde evenementen

Artboard
Onze podcast studio is een full service en plug and play locatie voor beginners. Wij helpen je stap voor stap bij het opnemen van een professionele podcast.
In onze studio in hartje Haarlem bedenken, filmen en monteren wij creatieve video’s die indruk maken. Het hele project kunnen wij van A tot Z begeleiden.