Podcast opnemen

Podcast maken in onze plug and play podcast studio

  • Deel je boodschap met een grote doelgroep
  • Laat zien wie je bent en wat je doet
  • Onderscheid je van je concurrentie
Onze podcast studio is een full service en plug and play locatie voor beginners. Wij helpen je stap voor stap bij het opnemen van een professionele podcast.
Podcast opnemen

Koptelefoon op en starten maar!

Artboard

Podcasts zijn populair en dat is niet voor niks. Het is een laagdrempelige manier om je doelgroep te bereiken en je boodschap te verspreiden. Maar hoe begin je dan? Daar kunnen wij je bij helpen. In onze studio in Haarlem hebben wij de beste apparatuur voor het opnemen van een podcast en bovendien kunnen wij je tijdens het hele proces begeleiden. Of je nu een serie van een aantal afleveringen wil maken of een eenmalige radio show wil hosten, bij Studio Summit is het allemaal mogelijk.

De mogelijkheden

Samenwerken

Speciaal voor beginners

Onze service is speciaal voor beginners. Zo helpen wij je niet alleen bij de opname, maar ook bij de strategie, planning en montage.

Locatie icon

Kies zelf je locatie

Naast onze podcast studio in Haarlem hebben wij ook de apparatuur om een podcast te maken op een andere locatie.

Content icon

Geluid én beeld opnemen

Wil je de podcast ook filmen, zodat je de opname bijvoorbeeld op Youtube of je website kan plaatsen. Ook dat is mogelijk.

Tot in de puntjes

Alle techniek die je nodig hebt

In onze studio vind je professionele apparatuur voor het opnemen van een podcast. Je hoeft zelf dus niets aan te schaffen.

Impressie

Artboard

Neem je podcast op in onze studio!

Artboard

Wat komt er kijken bij het maken van een professionele podcast? Welke techniek heb je nodig, hoe lang moet je podcast zijn, hoeveel afleveringen kan je het beste maken en hoe zorg je ervoor dat mensen blijven luisteren? Wij zijn er voor je als je door de bomen het bos niet meer ziet. Niet alleen kan je bij ons terecht voor het opnemen van je podcast, ook geven wij advies om van je podcast een succes te maken.

Uitzendingen met meerdere mensen

Uiteraard kan één persoon een hele podcast opnemen, maar bij ons in studio kunnen er ook meerdere mensen in de uitzending. Wij hebben 4 vaste microfoons, maar via zoom of telefonie kunnen er nog veel meer (internationale) sprekers aan de podcast deelnemen. Ook is er ruimte om makkelijk 10 mensen uit te nodigen om de podcast live bij te wonen. Wij helpen je dan om de podcast zo te structureren dat de podcast interessant blijft en de boodschap duidelijk laat overkomen.

Van kerstshows tot series met cliffhangers

De mogelijkheden voor het opnemen van een podcast zijn eindeloos. Zo zou je podcasts kunnen inzetten om jubilea van jullie bedrijf te vieren, nieuwe werknemers te kunnen werven of om een kijkje achter de schermen te geven. Ook hebben wij wel eens een kerstshow voor een klant opgenomen. Willen jullie podcast inzetten voor jullie bedrijf, maar weten jullie nog niet precies hoe? Wij brainstormen graag met je mee.

Boek onze podcast studio in Haarlem

Artboard
Wij helpen je graag om met een professionele podcast een grote doelgroep te bereiken.

Gerelateerde evenementen

Artboard
Werknemers die continu blijven leren? Online trainingen maken het mogelijk. Pak het professioneel aan en boek onze studio voor trainingen met resultaat.
In onze studio in hartje Haarlem bedenken, filmen en monteren wij creatieve video’s die indruk maken. Het hele project kunnen wij van A tot Z begeleiden.